tutustu ammattilaisiimme

TERVETULOA TUTUSTUMAAN TIIMIIMME! KAIKKI AMMATTILAISEMME TOIMIVAT PARTURI-KAMPAAJINA JA TEKEVÄT LAAJASTI ALAN TÖITÄ

Stylist - Mirva

Mirva

Liikkeen omistaja

Ensimmäinen kosketukseni liikkeeseeni oli harjoittelijana parturi-kampaaja opintojeni aikana, jonka jälkeen toimin samaisessa yrityksessä vuokratuoliyrittäjänä kuuden vuoden ajan. Vuonna 2019 siirryin urallani seuraavaan vaiheeseen ja aloitin liikkeen omistajana. Erityisosaamiseni on kampaukset ja vaaleat värjäykset.

Selja

Vuokratuoliyrittäjä

Olen työskennellyt liikkeessä jo 30 vuoden ajan. Tykkään luoda asiakkaani kanssa pitkäkestoisen asiakassuhteen, jotta pystyn todella ymmärtämään asiakkaan oman persoonallisen tyylin. Pidän eniten värjäystöistä ja ja minulla on kokemusta myös aasialaisen hiuslaadun käsittelystä. 

Stylist -Selja
Stylist - Eila

eila

Vuokratuoliyrittäjä

Omaan yli 50 vuoden kokemuksen hiusalalla ja toimin liikkeen omistajana vuodesta 1973 vuoteen 2019. Nykyisin teen töitä osa-aikaisesti. Teen erityisesti hiustenleikkauksia, parranajoja ja pystytukkia ja lisäksi tarjoan myös päähieronta -ja reikipalvelua.

sanna

Vuokratuoliyrittäjä

Olen alunperin valmistunut maskeeraajaksi, jonka jälkeen laajensin osaamistani myös hiuspuolelle. Kampaamotyön lisäksi toimin maskeeraajana Lappeenrannan Kaupungin Teatterilla. Minulle voi varata myös meikkausajan

Stylist -Sanna
Stylist -Mia

mia

Vuokratuoliyrittäjä

Olen porukan uusin vahvistus ja valmistuinkin vasta hiljattain hiusalan perustutkinnosta. Tuon liikkeeseen nuorekasta näkökulmaa ja minulla on tietoa myös nuorten suosimista trendeistä. Tykkään eniten tehdä leikkaus -ja värjäystöitä.